Опитайте 7 предсказания за Бъдни вечер, които се сбъдват

Нищо чудно магията на тази нощ да ги изпълни!

Опитайте 7 предсказания за Бъдни вечер, които се сбъдват | StandartNews.com

Съществуват много поверия, свързани с нощта на Бъдни вечер и мистичните и вълшебни неща, които се случват. Факт е, че в това красиво време от годината всички си правят равносметки и се стараят да бъдат малко по-добри, а желанията и мечтите ни сякаш се засилват.

Ето защо няма да изгубим нищо, ако в нощта на Бъдни вечер бъдем малко по-позитивни и отворени към света и нашите лични желания. Нищо чудно магията на тази нощ да ги изпълни!

Смята се, че именно в нощта на Бъдни вечер границата между света на живите и този на мъртвите е най-тънка. През тази вълшебна за всички нощ можем да гадаем какво ще ни се случва през следващата година.

Предсказанията за любов, брак и деца се извършват по различни методи, част от които представя сайтът Една.бг.

Предсказание със свещ – изключете електричеството и запалете една свещ. След това вземете лист хартия, поставен върху чинийка, и го подпалете със свещта. По символите, останали от пепелта на хартията върху чинията, може да гадаете какво ви очаква след Коледа.

Предсказание с огледало – ако неомъжено момиче влезе в тъмна стая с огледало в нощта на Бъдни вечер, носейки със себе си свещ, в огледалото ще види лицето на бъдещия си съпруг.

Предсказание с книга – задайте въпрос относно това, което ви интересува, и след това, доверявайки се изцяло на интуицията си, вземете една книга, отворете я и прочетете първото изречение на дясната страница. Това е отговорът.

Предсказание по гостите – ако тъмнокос мъж прекрачи прага на дома ви след Бъдни вечер, през следващата година ще се радвате на много пари и материални придобивки. Ако жена в първият ви гост, ще страдате от нещастна любов.

Предсказание с орехи – вземете един орех от трапезата на Бъдни вечер и го счупете, ако ядката вътре е хубава, годината ви ще е пълна с късмет и щастие, но ако е изгнила, няма да ви чака нищо добро.

Предсказание с радио – затворете очи и мислено задайте въпрос относно вашето бъдеще, след това пуснете радиото на произволна станция, като първата песен, която чуете, е отговорът на вашия въпрос.

Предсказание с кибрит – изправете 2 кибритени клечки - една за вас и вашия любим, и след това ги изгорете. Ако горейки паднат една към друга, с партньора ви ще останете заедно и през следващата година. Ако паднат в различни страни, ще се разделите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай