Понеделник,

Огромната издънка на Халваджиян! Как си намери майстора

От: Редактор -
18929
Огромната издънка на Халваджиян! Как си намери майстора
A
A
A

Макар да стои в сянката на далеч по-талантливия си и стойностен брат Маги,Джуди Халваджиян е прочут със запоите, безкрайните “бели” и прахообразни нощи, и най-вече с любовта си към леките жени.

Този му порок стана причина Джуди да изгуби най-ценното в живота си. Това е съпругата и майка на детето му Елена Димова, която безцеремонно му би шута след като го свари “на калъп”.

През януари 2020 г., когато Covid-19 все още е екзотична новина от Китай, Джуди Халваджиян попада в лапите на напориста блондинка. Тя се появява в живота му веднага след звездата от “Господари на Ефира” Ева Веселинова, която много страдала от раздялата с началника си и давала мило и драго да си го върне, но русата дама ловко успява да разкара както амбициозната Ева, така и съпругата му Елена.

Заварката им става в лъскавия столичен клуб – „Театро“, който той редовно посещава за развлечение.

Научавайки за изневярата, хубавата Елена заявила категорична: “Или аз или тя”. Заплашен от изоставяне, Джуди се кротва в семейното ложе, но не за дълго.

 Чашата преляла, когато вместо да пътува до съседен на столицата областен град, както уведомява жена си, Халваджиян се оказва на екзотичен плаж на хиляди километри от родината.

И то в компанията на уж семейни приятели и колеги. Опозорена, Елена напуска общия дом, вземайки със себе си дъщеричката им Беатрис. За всеобщо облекчение настоява за дискретен, но бърз развод.

Днес тя се носи на крилете на любовта си с блестящ кардиохирург, на когото роди дъщеричка., пише Клюки.бг.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com