Очаква се 100% избирателна активност във VIP Brother

Очаква се 100% избирателна активност във VIP Brother | StandartNews.com

100% избирателна активност се очаква сред избирателите в къщата на VIP Brother. Това съобщиха от Нова тв и уточниха, че всички съквартиранти ще упражнят своето право на глас.

Кристина Димитрова и Кичка Бодурова бяха първите, които прекрачиха прага на къщата в Нови Хан, за да отидат до избирателните секции.

"Искам цялото ми семейство да живее комфортно в този хубав и красив европейски град", каза Димитрова и изтъкна, че се надява София да процъфтява.

Бодурова от своя страна се изпусна и каза как ще отговори на въпроса за референдума. Репортерката обаче бързо я разкритикува, че това е вид агитация. "Аз не мисля, че бих могла да агитирам някого, защото съм човек, който живее извън страната дълго време, сподели естрадната певица. И изтъкна, че е важно "всички истински българи" да гласуват.

"Всеки един глас е нужен. Хубаво е да се чувстваш, че не си безгласна буква, че си допринесъл за избирането на тези, които ще управляват нашата държава", каза Бодурова и призова хората да пуснат своя вот.

По-късно излязоха Станимир Гъмов и Катрин Вачева.

"Ако не гласуваме и си стоим вкъщи на топличко, ще дадем власт и право на управление на хората, които не искат да ни управляват", каза моделът.

Гъмов пък изтъкна, че ще пътува до Стара Загора, за да даде вота си. И увери, че в родния му град всичко е "чисто и прозрачно" и затова едва ли ще го питат дали иска бюлетина за референдума.

Всичко при мен ще бъде прозрачно, платформата ми е такава, пошегува се Гъмов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай