Обсебен до край. Кой преследва Майли Сайръс

Певицата подаде жалба

Обсебен до край. Кой преследва Майли Сайръс | StandartNews.com

Съдебна заповед за защита получи Майли Сайръс от предполагаем преследвач. Новината за 30-годишната певица бе разкрита от TMZ и бе съобщено, че в съдебната си документация тя твърди, че 52-годишният Александър Кардалян е пристигнал в дома ѝ само няколко дни след като е бил освободен от затвора. Изпълнителката твърди, че той е изпращал и писма, в които подробно е описвал обсебването си от нея, датиращо от 2018 г. Освен това - съобщава се, че е пускал коментари със сексуален заряд по неин адрес и я изнудвал за пари. Именно поради тази причина на Майли Сайръс й се наложило да получи съдебна защита.

В подадената си жалба певицата пише, че "натрапчивото поведение" на Кардалян е станало още по-обезпокоително миналото лято, когато се появил без покана в резиденцията ѝ в Лос Анджелис. Въпреки че се твърди, че лицето е посетило имота ѝ, то е било възпрепятствано да се види с певицата от екипа ѝ за сигурност, който е уведомил полицията за присъствието му, пише Дир.бг.

Изпълнителката твърди, че бившият затворник е бил арестуван през декември миналата година и е бил затворен в щатския затвор "Сан Куентин" до август тази година, когато е бил освободен. Сайръс пише, че лицето уж се е върнало в имота ѝ само няколко дни след като е било освободено от ареста. Това го знаела, защото самият Александър я уведомил в писмо с подробностите около посещението.

В жалбата се пише също, че предполагаемият ѝ преследвач е бил заплашен с арест, ако в бъдеще се върне в отново в резиденцията ѝ. Сайръс е написала, че той е използвал домашния ѝ адрес и за цели, свързани със здравното осигуряване. Тя твърди, че лицето ѝ е написало писмо, в което е заявило, че "не му пука дали ще живее", ако тя не отговори на опита му за комуникация.

Според изпълнителката предполагаемият ѝ преследвач има "тежки психични проблеми" в подадената от нея жалба, в която тя твърди, че той също така е имал нещо, което тя описва като "мания" по отношение на нейния живот. Майлс също така заяви, че в резултат на поведението му се притеснява за собствената си безопасност, както и тази на близките й. Съдията е подписал искането и е разпоредил, че Кардалян вече няма право да контактува с нея по какъвто и да е начин и че той трябва да стои далеч от музикалните ѝ или публични изяви.

Александър също така ще трябва да стои на поне 100 метра от певицата, както и от дома ѝ, колата ѝ и всички места, където тя изнася концерти.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай