Объркване. Кои ретроградни планети ни пречат сега

Пет такива планети объркват месеца

Объркване. Кои ретроградни планети ни пречат сега | StandartNews.com

Пет планети от Слънчевата система ще бъдат ретроградни през август. Според астролозите небесните тела в ретрограден ход могат да доведат до различни спънки в личния и професионалния живот на хората, съобщава yahoo.com. В обсега на вниманието на специалистите през месеца са Плутон, Сатурн, Юпитер, Нептун и Уран.

Те са ретроградни, което означава, че гледано от Земята, се движат назад, но това е само оптична измама. Въпреки това специалистите смятат, че оказват влияние върху живота ни.

Юпитер е ретрограден до 18 октомври. Той се нарича планетата на Голямото щастие, тъй като се свързва с просперитета на човека, но когато „тръгне наобратно“, в живота ни се случват непредвидени и неприятни събития. Ретроградният Юпитер често носи със себе си чувство на разочарование и хората смятат, че късметът им ги е напуснал. Ако сте родени под зодиакалния знак Риби или Водолей, Юпитер ще оказва силно влияние в живота ви до 18 октомври.

Ретроградният Плутон пък увеличава риска от кавги. Планетата ще върви „наопаки“ до 6 октомври. Периодът е идеален за преосмисляне и оценка на отношенията с най-близките ни хора, както и за оценка на минали събития. Сатурн управлява успехите в службата и отговаря за дългосрочното планиране. Планетата е ретроградна до 11 октомври. В този период може да се получат проблеми при покупка на кола или къща, предупреждават астролозите.

Уран ще „върви наобратно“ до 18 януари 2022 година. Това може да доведе до политически, социални и духовни проблеми, отбелязват специалистите. Нептун пък ще бъде ретрограден до 1 декември. Възможно е планетата да донесе депресивни мисли. Планетата управлява света на мечтите и духовните търсения, отбелязва Монитор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай