Няма селища без ток на територията на ЧЕЗ вследствие на лошото време

Няма селища без ток на територията на ЧЕЗ вследствие на лошото време | StandartNews.com

Няма селища без ток в резултат на снеговалежите на територията, обслужвана от ЧЕЗ. В момента дежурни са 50 аварийни екипа, като при необходимост компанията може да мобилизира до 400 екипа с цел по-бърза реакция и отстраняване на евентуални повреди.

„Обстановката в Западна България е спокойна. На обслужваната от нас територия само два трафопоста чужда собственост в област Благоевград са без електрозахранване. Въпреки това ние съдействаме с каквото е необходимо за отстраняване на техните повреди. Удобствата на нашите клиенти са от първостепенно значение за нас и сме готови да реагираме по най-бързия възможен начин, ако лошото време предизвика смущения в електрозахранването", каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане" в ЧЕЗ Разпределение България.

Клиентите на ЧЕЗ могат да подават сигнали и да получават информация във връзка с прекъсвания на електрозахранването на денонощната информационна линия 0700 10 010 , чрез автоматичното меню за аварии 3. Информация за планираните и непланирани прекъсвания е налична и през мобилен телефон на сайта на компанията m.cez.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай