Новолуние във Везни носи късмет за три зодии

Време за любов, сбъдват се желания

Новолуние във Везни носи късмет за три зодии | StandartNews.com

На 26.09.2022 в 00:56 часа ще настъпи новолуние в знака Везни.

През следващият лунен месец е добре да се погрижите за вашите партньорски взаимоотношения. Любовта е най-красивото цвете на живота. Тя ни съпътства и изпълва от първия до последния дъх! Моментът е подходящ да се замислите за стойността ѝ. Доколко достойно ѝ служите! За да бъдем по-прецизни ще кажем, че новият лунен месец има мисия да внесе равновесие в начина ни на мислене по отношение на методите ни на коопериране, за съвместните начинания и прояви.

Везните стоят в ръката на богинята на реда, закона и справедливостта. Темида. Ще се запитаме доколко сме правдиви в нашите желания и постъпки? Монетата винаги има две страни! А истината е една, нали?

Бъдете обичливи и сърдечни! Помислете как може да развиете своята личност през призмата на вашите взаимоотношения, красотата и изкуството.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Везни, Водолей и Близнаци. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Рак. 

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и услилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

Бизнес и делови партньорства

Брак

Изкуства, свързани с красота и изящество

Обич

Желая Ви здраве и успех!

Азарей – Консултант Астролог

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай