Новолуние: Напишете желанията си, ще се сбъднат

Отделете време за вашите приятели, вечеря на свещи и запалена камина с любимия човек ще сгрее сърцето ви!

Новолуние: Напишете желанията си, ще се сбъднат | StandartNews.com

На 11.2.2021 в 21:07 часа ще настъпи новолуние в знака Водолей

Живот изпълнен с промени, които ще доведат до стабилен резултат!

Възможно е вашите приятели да споделят с вас съкровена тайна. Ще влезете в ролята на консултант по отношение на техните вълнения. Те ще разчитат на съвета ви. Бъдете почтени и справедливи за доверието, което ви се оказва.

Ще имате усещане, че новите хора, които срещате ги познавате отдавна.

Отделете време за вашите приятели. Време е да се активират някои групови занимания. Има вероятност да се включите в обществено полезна организация, особено сега, в периода преди изборите. Тези взаимоотношения, а също и личните цели и задачи влияят по това време на семейния ви и домашен живот. Може да получите подкрепа за паричните и финансови грижи от някой стар приятел. Фокусирани и целеустремени сте

За някой от вас периодът ще бъде свързан с началото на романтична връзка. Свети Валентин ще подсили емоционалния фон на усещането ви. Вечеря на свещи и запалена камина с любимия човек ще сгрее сърцето ви!

Някои от вас незнайно как ще се променят в емоционалните си взаимоотношения. Но, понякога не ще реагирате на емоциите на другите хора. Все пак бъдете съпричастни. Възможно е да установите приятелски отношения с жени. Дружбата с тях често е възможно да възникне при онлайн семинари или общо събиране.

Обмислете своите желания и надежди, доколко те подкрепят вашата мисия и цел в живота. Закриляйте по-слабите и бъдете снизходителни. Бъдете строители на новото, което идва в живота ни. Ново е само онова, което е разумно и дава дълбок смисъл на живота ни, което ще има стойност и след 20 години!  

Използвайте смислено новите социални средства и среда. Те все пак са за добро. Не забравяйте, че вашата молитва или искрено благопожелание променят света! Ако не вярвате, проверете!

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Везни и Близнаци. То евентуално ще доведе до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Лъв и Телец. Иска се осъзнаване, за да разберем причините, които стоят зад хармонията или препятствието! 

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и услилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

* Приятелство

* Любов, която получавате

* Алтруизъм

* Желания и надежди

* Закрила

* Използване на съвременни технологии за опазване на природата

Желая ви Любов, здраве и успех!

Азарей – Консултант Астролог:

0898 623 851

[email protected]

facebook: Ruslan Borisov

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай