Събота,

Ново 20 за Фики, зарязва ли чалгата

От: Агенция Стандарт -
3173
Ново 20 за Фики, зарязва ли чалгата
A
A
A

Фики Стораро е категоричен, че няма да бута сина си да става певец, когато порасне, за да не се превърне в досада за аудиторията. Без да иска изпълнителят даде като причина ситуацията в неговото семейство, а именно именития му баща Тони Стораро и това, че с брат си Емрах са поели по пътя на родителя си.

"Синът ми, който е на 4 годинки, показва завидни певчески възможности. Майка му обаче не иска и той тръгне по този път и да ставаме досадни на аудиторията – толкова много певци в едно семейство. Баща ми Тони Стораро е най-гордият дядо на света. Винаги, като види децата, му се насълзяват очите от радост. Най-хубавото нещо на света е семейството", заяви Фики в интервю за БНТ.

Синът на Тони Стораро обяви също, че се насочва към рока и дори ще издаде албум с песни в този стил.

„Не мога да кажа изцяло „край“ на попфолка, такива са ми гените. Истината е, че подготвям поп-рок албум с изцяло авторски песни, но не зарязвам и другата музика. Ще има поп, рок, песни с етно мотиви, които ще съчетават и народна музика. Всъщност, този албум ще бъде с едни цялостни изпълнения от моя страна с различни жанрове. Нямам търпение да го представя на уважаемата публика. Надявам се да бъде оценен. Вярвам, че фенската ми маса ще го приеме супер добре. Защото всеки от нас обича и по-стойностната музика и такава трябва да се слуша повече“, сподели той.

Фики планира да организира концерт, за да представи албума. На него изпълнителят обеща да има много изненади, с много гост изпълнители. Той ще се състои към края на настоящата година. Също така изпълнителят ще чукне 10 години на сцена през 2023-а и това ще е отново повод за голямо шоу.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com