Ново 20: Глория продава чаши и часовници

Поп фолк примата откри новия си сайт

Ново 20: Глория продава чаши и часовници | StandartNews.com

Глория взе пример от колежките си Андреа и Емилия и откри нов сайт, в който да продава музиката си, билети за концертите си, както и други авторски артикули. Освен албумите и биографията й "До последната усмивка", феновете на примата поп фолка могат да си купят още керамични чаши и стенни часовници с облика на любимката си - за по 20 и 30 лева.

"Новият официален сайт на Глория е вече факт! Разгледайте го, направен е с много любов за всички вас", обяви певицата в Инстаграм.

Междувременно дъщерята на звездата - Симона Загорова, се оплака от злоупотреби със самоличността й. Младата майка предупреди последователите си в социалните мрежи за фалшиви профили с нейното име.

"През годините има много фалшиви профили, под мое име и съдържащи мои снимки! По принцип не се занимавам с подобни злоупотреби, но в последните дни има един профил, който упорито изпраща покани на всички мои приятели във Facebook и им пише уж от мое име. МОЛЯ ВИ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ИЗМАМАТА И ДОКЛАДВАЙТЕ!!!", пише Загорова в официалния си профил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай