Нови разкрития за Белослава, замесен е любим актьор

Пикантни подробности за личния живот на певицата

Нови разкрития за Белослава, замесен е любим актьор | StandartNews.com

Нови пикантни разкрития за Белослава.

Докато учи преди години в колежа "Санта Моника", тя записва рекламна фотография и причината да не запише музикалния факултет е, че там вижда само госпъл певци, тоест все черни момчета и момичета. Така взима правилното решение за себе си и отлага малко музикалната си кариера. 

Когато си идва през ваканцията в София, се запознава с Мариан Вълев, по-известен като Куката заради ролята си в "Под прикритие", с когото стават и гаджета.

"Тогава той беше плейбоят на НАТФИЗ и едва ли съм първата му любов", споделяла е Белослава. В края на втората година от следването й той идва в Лос Анджелис. Живеят няколко месеца, Мариан ходи на кастинги, не успява, но и не се отчайва от това. После си тръгва и се разделят като приятели. Тогава певицата сбъдва своята американска мечта чрез фотографията.

Има щастието да се учи от големи майстори, един от тях е Джордж Филипс - фотографът, който снима рекламите на "Марлборо". За този период от живота си обаче Белослава казва, че е натрупала повече чисто човешки, отколкото фотографски опит. И признава, че днес няма интерес да снима, защото музиката е победила сърцето и разума й, пише "Хотарена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
neli
преди 5 месеца

Вижте... Заливате публичното пространство с помия и информация, която не интересува 99.9% от потребителите... Затова моля, информирайте желаещите на лични...Спрете да се ровите под юрганите на хората, спрете да ровите с носовете си в техните нужници...

Откажи