Нови драми с Хари и Меган. Принцът с разбито сърце

Хари страдал заради разрива в отношенията с кралското семействия

Нови драми с Хари и Меган. Принцът с разбито сърце | StandartNews.com

Нови драми около Хари и Меган. Животът на блудните херцози, които се отказаха от кралските си привилегии и отидоха да живеят в САЩ, продължава да вълнува британските медии и целия цвят.

Сърцето на Хари е разбито заради раздора му с кралското семейство, обяви в тв интервю близкият приятел на Хари -Том Брадби. Той познава Хари от тийнейджърска възраст и засне спорен документален филм с него и Меган по време на турнето им през Африка през 2019 г.

Брадби каза, че изминалата година е била "болезнена" за приятеля му, който все още има "много наранени чувства от всички страни". Водещата Алън Тичмарш контрира, че Хари и Меган изглеждат „доста щастливи“ от новия си живот, преследващ доходоносна кариера в САЩ. Но Том отвърна, че съобщенията как Хари не страда по стария си живот, са неверни.

В същото време медиите във Великобритания и САЩ коментират, че очакванията на двойката за живот в САЩ, не са се сбъднали – най-вече заради ограниченията от пандемията. Така например, бавачката на бебето Арчи спешно се завърна в Лондон, оставяйки принц Хари и Меган Маркъл в труден момент.

„Фактът, че са изградили империята си и са създали нова благотворителна организация само за девет месеца, показва колко усърдно са работили, за да постигнат успех през този преходен период“, казва кралският репортер Омид Скоби пред сп. Grazia. „Но бяха нужни много усилия, за да се постигне това. Пътят беше болезнен.“

Каролин Дюран, която е съавтор на Омид в противоречивата биография на Съсекс „Намиране на свобода“, добавя, позовавайки се на приятел на Маркъл: „Има толкова много натрупване. Поради пандемията и ограниченията, бавачката се завърна във Великобритания, оставяйки Хари и Меган да се чувстват напълно сами. С всяка стъпка, която направиха, се чувстваха все повече не на място.“

В продължение на шест месеца херцозите се преместиха три пъти, което е изключително трудно с едногодишно дете и строги мерки на фона на пандемия. В крайна сметка двойката купува имение в Монтесито, Калифорния за 15 милиона долара. Откакто се премести в квартал Санта Барбара, Скоби казва, че Хари и Меган са „ангажирани да допринасят за местната общност“ и искат да „се фокусират отново върху важното“. Източник от близкия кръг на съпрузите подчерта, че те „не се обръщат назад“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай