Нов живот за Рачков. Коя е пленителната красавица до него? (СНИМКИ)

Комикът е на седмото небе от щастие

Нов живот за Рачков. Коя е пленителната красавица до него? (СНИМКИ) | StandartNews.com

Нов живот за ергена Димитър Рачков. Невероятна красавица плени сърцето му. 50-годишният комик е в обятията на очарователна столична дизайнерка, издават хора от обкръжението му. Актьорът е присъствал на откриването на новия бутик на красивата Мая, а в профила ѝ в социалните мрежи е видно, че я радва и с пищни букети. На една от снимките, на които дамата позира с цветя от Рачков, е написала „Благодаря ти толкова много“ и е поставила сърчице. Снимката е направена в градината на изискан ресторант, където вероятно двамата са били на вечеря, пише „Ретро”.

Любопитна подробност е, че дизайнерката Мая е добра позната на бившата половинка на Рачков – плеймейтката Анита. Комикът и 24 години по-младата от него знойна блондинка се разделиха официално в началото на пролетта тази година, след като изкараха три лета заедно.

„Предпочитам да не излагам личния си живот на показ. Единствено бих потвърдила, че отношенията между мен и Митко приключиха, и то по много приятелски начин“, лаконична бе тогава тунингованата блондинка.

Раздялата им шокира родния хайлайф, защото Рачков твърдеше, че бившата му половинка била изключително сериозен човек, надраснал възрастта си, и би искал с нея да имат дори дете. Каква бе причината за любовното фиаско, така и не се разбра. Според запознати не ставало дума за любовен триъгълник, изневяра и намеса на трети лица в отношенията им, а по-скоро разлъката била продиктувана от натрупалото се напрежение между снаха и свекърва. Майката на актьора така и не приела твърде младата Анита с отворени обятия и никак не искала синът ѝ да се сродява с нея.

Веднага след разлъката блондинката започна работа в кантора за недвижими имоти, където се подвизава като брокер. Междувременно шоуменът бе спряган в любовна афера с известна столична сладкарка, с която в началото на лятото бяха спипани заедно в нощно заведение в морския курорт Лозенец. С нея се познавали покрай другото ѝ амплоа на стилист в някои от тв продукциите на Маги Халваджиян.

На снимките, изтекли в интернет, се виждаше как се прегръщат и си шепнат на ухо насред препълнената с народ дискотека. След дни обаче слухът за интимна връзка помежду им бе разсеян след мълвата, че Камелия имала друг мъж до себе си, а спрягането на името ѝ с това на Рачков ѝ навредило на личния живот.

Засега комикът не е потвърдил публично има ли нова жена до себе си и дали атрактивната дизайнерка Мая, с която напоследък често са засичани заедно, е настоящата повелителка на сърцето му.

С всичките си бивши партньорки обаче Рачков е в чудесни отношения, включително и с голямата си любов Мария Игнатова, която е омъжена за Ивайло Нойзи Цветков от 2021 г. насам. С майката на сина си – Христина Апостолова, настояща жена на Евтим Милошев, също са близки приятели и дори в момента снимат заедно сериал за БНТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай