Нов скандал! Емилия захапа Веселин Маринов

Двамата влязоха в спор за първата флашка

Нов скандал! Емилия захапа Веселин Маринов | StandartNews.com

Нов светски скандал гръмна след интервю на Веселин Маринов за Нова телевизия. Срещу него скочи фолк дивата Емилия. Досега изглеждаше, че двамата поддържат добри приятелски и колегиални отношения, но явно всичко е било за пред хората.

Изпълнителят на "Горчиво вино" не подходи колегиално към колежката си, а хора от екипа на Емилия му се възмутиха и го обвиниха в лъжа.

Екипът на певицата са се ядосали на последното изказване на Веско при гостуването си в предаването на Гала. Там той се похвали с нов албум и обяви новост, която никой не е очаквал от него.

"За първи път в популярния жанр се издава албум на флашка. Малко трудно се случи това, докато намерим самата фирма, която да отпечата флашката", хвали се гласовитият изпълнител. Но в популярния жанр много преди него Емилия пусна албума си 'Акула" на такъв носител. А преди нея и поп дивата Прея показа иновативност на пазара с албум на флашка.

"Ко каза, ко? “балсам” за сетивата ми!!! Първи албум на флаш памет???  Веселин Маринов, коментарите ми са излишни При положение, че го е видял и се запознал изобщо с идеята за подобен носител от нашата флашка “АКУЛА”, изведнъж ПЪРВАТА ФЛАШКА", коментира мениджърът на Емилия.

Веселин Маринов си навлече много негативи в социалните мрежи с това изказване. Фенове не спират да му припомнят кой е бил пръв в тази иновация у нас и го съветват да не си присвоя подобни заслуги, защото става смешен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай