Нострадамус за 2024: Двама големи се оттеглят, идва нова война

Излязоха предсказанията на френския философ

Нострадамус за 2024: Двама големи се оттеглят, идва нова война | StandartNews.com

Френският философ Нострадамус направи страшни прогнози за 2024 г., включително абдикацията на крал Чарлз III, морска война и началото на голямо наводнение, което може да причини "голям глад", пише Mirror .

Предсказанията му продължават да се дешифрират от книгата му, която се твърди, че е написана преди 450 години. Смята се, че той е оставил посланията за възхода на Адолф Хитлер, началото на пандемията от коронавирус и дори убийството на президента на САЩ Кенеди.

Едно от основните предсказания на Нострадамус за 2024 споменава, че "кралят на островите" ще бъде "прогонен със сила".

Въпреки че не се споменава конкретна кралска фигура, някои експерти смятат, че крал Чарлз III може да бъде изпратен в изгнание, твърди английското издание.

Изявлението на Нострадамус гласи: "Кралят на островите е изгонен със сила... заменен от един, който няма да има и следа от цар."

Експертът Марио Рединг, анализатор и автор на книгата "Пророчествата на Нострадамус", смята, че кралят може да подаде оставка поради "постоянни атаки както срещу себе си, така и срещу втората си съпруга", кралица Камила.

Гадателят споменава и за цунами. Серия от "големи наводнения" ще удари някои части на света и ще бъдат последвани от "голям глад".

Злокобните предсказания на пророка гласят:

"Сушата ще стане още по-пресъхнала и ще има големи наводнения."

Има и пророчества за ескалиращи конфликти в океана: не само "големи наводнения", но и "страх" ще проникнат в океаните.

"Червеният противник ще пребледнее от страх, ужасявайки великия океан."

Експертите смятат, че Нострадамус е намекнал за разрастващия се конфликт в Азия.

Друга прогноза засяга новия папа.

Папа Франциск, лидерът на Католическата църква, ще навърши 88 години догодина. Ако трябва да се вярва на Нострадамус, това ще бъде последната му година.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Анти
преди 5 месеца

Нострадамус е най-големият в историята измамник и шарлатанин със своите така наречени "предсказания" ! Общи фрази, които всеки може да тълкува както си ще, за когото си ще и за когато си ще. Например: могат ли псевдо-авторите на публикуваната статия да ни кажат къде точно Ностадамус е споменал че се отнася точно за 2024 г., а не за която и да било друга ? Поредната им измислица и празнодумие, разбира се...

Откажи