Ники Кънчев се издаде! Каза какво ще се случва в "Стани богат"

След първия епизод в събота на „Стани богат“ „вълната е много позитивна и готина“

Ники Кънчев се издаде! Каза какво ще се случва в "Стани богат" | StandartNews.com

Източник: бТВ

С благотворително издание през уикенда бе поставено началото на новия сезон на „Стани богат“, чиито водещ след няколкогодишна пауза отново е Ники Кънчев.

„Днес в 18:00 часа започва мелницата, водопадът, перпетуум-мобилето “Стани богат“ - с хората, които искат да победят играта, да спечелят парите и да ги види цяла България. Играта се завръща, а сякаш наистина и аз се завърнах у дома си. Благодаря на Михаил Билалов за това, което направи – корабът се движеше много добре. Стигна до бТВ, което е голямо постижение. Екипът също е в топ форма. Аз просто отворих вратата с шут и започнахме отначало“, сподели Кънчев в сутрешния блок на бТВ.

„Правенето на телевизия е като карането на колело – не се забравя. В този бизнес опитът, самочувствието и харизмата са много важни – те работят за теб. Но трябва да знаеш накъде се движи този кораб, в каква посока. „Стани богат“ продължава да бъде едно от най-обичаните и народни предавания“, допълни още той.

„Голямата изненада за мен с това завръщане е колко хора обичат „Стани богат“, колко хора го чакат, колко хора го смятат за тест, за изпитване. Разбира се, има и страх от излагане – особено при първите пет въпроса. Това е животът. Акумулират се нови и нови въпроси – които се случват около нас“, коментира Ники Кънчев.

„Преди 20 години уж загърбихме един от най-смъртоносните векове в историите на човечеството, а сякаш забравихме какво се е случвало. Лудостта отново се връща под някаква форма. А виждам в участниците – питайки ги за различни исторически неща, че те отговарят „Аз гледах онзи филм“. Тоест Холивуд ни настройва ценностите и сетивата, а не това, което наистина се е случило. Нашите баби и дядовци са част от това нещо. Като поколение не трябва да го забравяме – а да бъдем нащрек“, посочи още той.

Ники Кънчев сподели, че след първия епизод в събота на „Стани богат“ „вълната е много позитивна и готина“. Чува от приятелите си „Добре дошъл у дома". Има и много мемета.

„Вече направихме записи на 30-40 предавания, които хората да очакват всеки ден в 18:00 часа. В тях има участници по на 18 години, които не са били родени, когато предаването стартира в България, и в същото време имахме 80-годишна дама, която иска, може и играе на стола ни. Има и участници, чиито родители са сядали в стола на "Стани богат“, сподели Ники Кънчев.

„Има библия и правила, по които трябва да се движим, но трябва да бъдем и интересни и да правим токшоу“, отбеляза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Павел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи