Нигериец пее „Облаче ле бяло", публиката - на крака (ВИДЕО)

Нигериец пее „Облаче ле бяло", публиката - на крака (ВИДЕО) | StandartNews.com

Шоуто, което създава звезди - X Factor, написа още една страница от своята музикална история по време на Нощта на българските песни.

Кандидатът за слава от Нигерия - Стивън Ачикор, запя най-българската песен „Облаче ле бяло", която се превърна в гвоздей на вечерта. Стотици аплодисменти взривиха залата, а журито изрази адмирациите си за перфектно научения текст.

„Тази вечер накара милиони българи да се влюбят в теб!", категоричен беше Маги за впечатляващия финал. С изпълнение на „Повей, ветре" чаровната Християна Лоизу доказа, че успешно може да пресъздаде дълбоката емоция на една от най-великите песни на Паша Христова.

Момичетата от Salute създадоха цветна парти атмосфера с помощта на балета на шоуто - Funky Monkeys и парчето на Дивна „Ти не можеш да ме спреш", а решителните мъже от Belcanto изненадаха с „Ветрове" на Лили Иванова.

За първи път в историята на българския шоубизнес емблематичното парче прозвуча в изпълнение на четири гласа. „Това, което направихте, беше уникално! Едно от най-добрите изпълнения за вечерта" беше оценката на Криско за Светльо, Вальо, Тончо и Тео.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай