Неочаквана смяна в Би Ти Ви! Напрежение заради Деси Стоянова

Кои са новите водещи на предаването

Неочаквана смяна в Би Ти Ви! Напрежение заради Деси Стоянова | StandartNews.com

В Би Ти Ви са доста объркани от ситуацията около Деси Стоянова, която бе сполетяна от внезапна семейна трагедия.

Любимата водеща на зрителите на bTV остава засега извън кадър след внезапната и трагична смърт на съпруга ѝ Велислав Русев. От телевизията явно са ѝ дали още време да се съвземе от скръбта, която я сполетя. От ефира обаче изчезна и нейният нов партньор в “Преди обед” Петър Дочев. Актьорът води сам и в дует с други водещи по неволя в последните дни.

В началото на новата седмица като водещи се появи нова двойка - Яна Донева, която е част екипа на предаването и Камен Лисички, известен най-вече с интервютата си с отпадналите участници от “Фермата”. Донева, която има предишен опит като водеща в БНТ заяви в началото на предаването, че хората зад кадър заемат местата на масата в студиото.

Новите водещи ще изпълняват тази функция може би през цялата седмица. Това се разбра от разговора им с със седмичните коментатори, които са контузената участничка във “Фермата” Нанси Карабойчева-Димитрова, която вече ходи нормално след инцидента в риалитито, и актьора Даниел Пеев-Дънди.

За момента няма обяснение за отсъствието на Петър Дочев, който по оценка на зрителите се справи учудващо добре след внезапното оттегляне на Деси Стоянова. Какви са плановете на bTV за водещите в “Преди обед” в тази ситуация още не се знае.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
11 Коментара
Таня
преди 4 месеца

Пише се "скръбта". Неграмотността е повсеместна...

Откажи
Анонимен
преди 4 месеца

Уважаеми пишещи във вестник Стандарт , уважавайте читателя, не оскърБявайте българския език. Пише се "скръБта" , не "скръПта", както сте написали.

Откажи
Ваня
преди 4 месеца

"скръПта"...??? Сериозно ли...?🤦

Откажи
Ангелика
преди 4 месеца

Напротив лъжете в статията,общото мнение че този Дочев някакъв си там ИЗОБЩО Е НЕ Е ЗА ТОВА ПРЕДАВАНЕ,пълна трагедия,скован и незнаещ.

Откажи
Marina
преди 4 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи
Иванов
преди 4 месеца

Просто това предаване е напълно излишно спокойно може да се излъчва игрален филм или два сериала но не турски или индийски нито български

Откажи
123
преди 4 месеца

Не само това предаване ,Ами утрепката гала и компания, боклуци за измиране, трагедия по български

Откажи
Тодор
преди 4 месеца

Даааа

Откажи
Анонимен
преди 4 месеца

И коя и каква е Деси Стоянова ,коя е Векилска коя е Гала,Патрашков Юксела итн.Незаменими ? Изметете телевизиите от старческите обелки или изчезвайте. На никой не му пука за вас. Назначете някоя млада водеща да партнира на Петър Дочев и уволнете Стоянова за да си скърби колкото иска! Никоя телевизия не трябва да има водещ повече от 3г.ферментиращ в ефир. Оправете си договорите, че сте старчески дом с умствено истинали и изстанали.

Откажи
Антония Давидкова
преди 4 месеца

"Анонимен" - така е много лесно и удобно да редим бисери и остроумие, даже даваме непоискани съвети, при това глупави. Който няма топки е така.

Откажи
Анонимен 2
преди 4 месеца

Ти си тъпак, Анонимен. Ох като го казах - и ми олекна. Трябва да се обърнеш към психиатър и да се лекуваш своите гневни изблици!!!!!!

Откажи