Ненчо в ритъма на Мегън, Криско с висотите на Адел

Ненчо в ритъма на Мегън, Криско с висотите на Адел | StandartNews.com

За пореден четвърти пореден път Ненчо Балабанов стана победител в шоуто „Като две капки вода". Той се превъплъти в закръглената Мегън Трейнър. Фаворитът на публиката сподели, че се чувства по-уверен в своя втори женски образ, но преобразяването в нежния пол остава предизвикателство.

Високите токчета се оказаха изпитание за Криско и АЗИС. С образа на Адел и „най-неизпеваемата песен" рапърът надскочи себе си, изненадвайки за пореден път жури и публика.

Двайсетсантиметровите високи обувки и тесният корсет бчха част от визията на краля на поп фолка, който въпреки тежките изискванията за образа на Бионсе, накара Магърдич Халваджиян да възкликне:"Спря ми дъха!".

Милена Маркова - Маца присъедини към Фънки хореографията на Бруно Марс стотици зрители на шоуто „Като две капки вода". Взривяващото изпълнение на актрисата не само зарази цялата публика, но и получи безспорната оценка на журито – „Това е най-доброто ти изпълнение до този момент!".

„Елвис е жив и аз съм напълно спокоен!" обяви гостуващият член на журито за представянето на Нона Йотова, която дори предизвика припадъци от вълнение сред красавици в залата.

Рок музиката беше достойно представена от лудият фен на AC/DC - Филип Аврамов и изпълнената с адреналин Жана Бергендорф, която се превърна в българската рок кралица – Милена. „Много пъти съм свирил това парче с Милена. Ти наистина го направи много добре!", не спести похвала и усмивки Фънки, които намери двете интерпретации за трудно различими от оригинала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай