Ненчо срази Криско, правят съвместно парче (ВИДЕО)

Ненчо срази Криско, правят съвместно парче (ВИДЕО) | StandartNews.com

Ненчо Балабанов срази публиката на шоуто „Като две капки вода" по Нова ТВ след като "влезе под кожата" на рапъра Криско. Преобразяването на Ненчо бе и най-силно за вечерта и той спечели шоуто.

Имитаторът на премиера обяви колегата си Криско за истински новатор, признавайки, че парчето на рапъра е много по-сложно за изпълнение, отколкото е предполагал. Малко след изявата двамата обявиха, че подготвят ново съвместно парче, което ще представят на финала на формата.

Самият Криско пък се превъплъти в Джъстин Тимбърлейк. Тази роля го изкара от собственото му определение – „иглолистно борче", превръщайки го в умел танцьор.

Изпълнението на Нона Йотова като Мария Калас беше едно от най-добрите за вечерта. То донесе на актрисата овации от жури и публика, както и комплимент от Фънки.

Критичният съдия призна и е приятно изненадан от представянето на трудните образи, сред които бяха Дони, изигран от Маца, и ненадминатата Шер в изпълнение на Филип Аврамов.

Азис не пропусна да покаже лунната походка на Краля на попа Джако, излизайки на сцената в компанията на фолк дивата Мария.

Жана Бергендорф пък беше суперзвездата на регето и истинска културна икона Боб Марли.

На Джужи отново й се наложи да танцува – в образа на Галя от „Каризма".

Гост съдията в този епизод беше Албена Михова, която влезе в ролята на Джоуи Темпест от „Юръп".

По време на шоуто зрител зае мястото на член от журито – на продуцента на „Като две капки вода" Магърдич Халваджиян. „Време е да чуем и на живо мнението на публиката. Тази вечер ще дам възможност на зрител от залата да оценява вместо мен", беше аргументът на Магърдич, който избра 19-годишната Антония Андонова за свой заместник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай