Не се е променил! Митьо Пищова след проблеми със здравето

Предлага 500 лева на мацки на  Слънчака

Не се е променил! Митьо Пищова след проблеми със здравето | StandartNews.com

Димитър Василев Маринов, бизнесменът, известен в шоу средите като Митьо Пищова, мина през сериозни здравословни проблеми, лежа в болница, но ето, че пак кани девойки да му гостуват на Слънчака, като им предлага по 500 лв.

"Имам апартамент за 4 другарки", тоав казва той във видео, споделено в социалните мрежи, а думите му предизвикаха потрес. Не по-малко изумление провокира и външния му вид. Не сте го виджали никога така!

Както става ясно, офертата важи за всички девойки, които искат да изкарат лесни пари. "За всички хубави и красиви жени, намирам се на Слънчев бряг до 15 септември. Безвъзмездно давам 500 лв., но 1 час на колене. Има риби, омари, раци, дискотеки на мои разноски", се казва още във видето, с пояснението, че апартаментът му е свободен и за 6 момичета, но само ако са голи.

Идвайте, пари има, голяма писалка 24 см има. Сега е времето, идвайте", подканва още дамите Пищова, пише "Телеграф".

Димитър Маринов показа и бял автомобил, с който предлага да вози гаджета в него. "Тази кола ще ви вози до всички дискотеки. Плажове също ви осигурявам", сподели звездата в друго клипче. А под постовете му, очаквано, заваляха много коментари, свързани и с визията, и с предложението, пише show.blitz.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай