Не е възможно! Как тъща проваля огромна сватба

Реакцията на младоженеца е шокираща

Не е възможно! Как тъща проваля огромна сватба | StandartNews.com

Няма да повярвате какъв случай е провалил сватба.

Младоженецът отмени сватбата заради "непристойното" поведение на тъща си. Шокиращата случка се е разиграла в индийския щат Утар Прадеш, пише India Times.

Младоженците извършили всички необходими ритуали преди сватбената церемония. Когато обаче женихът пристигнал на мястото заедно с близките си, останал дълбоко обиден от видяното.

В очакване на началото на официалната част гостите танцували и хапвали. Към тях се присъединила и майката на булката. По някое време, докато танцувала, жената си позволила нещо, което буквално потресло новоизпечения съпруг. 

В очакване на началото на официалната част гостите танцували и хапвали. Към тях се присъединила и майката на булката. По някое време, докато танцувала, жената запалила цигара.

Забелязвайки я да пуши, младоженецът реагирал с възмущение. Без да се замисля той прекъснал тържеството, станал от мястото си и заявил, че сватбата няма да продължи.

Неочакваният развой на събитията предизвикал ожесточен спор между двете семейства. Тъй като конфликтът не успял да се разреши, празникът бил отменен окончателно, а женихът и семейството му се прибрали при роднините си, пише Шоу Блиц.. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай