Нападнаха легендарен актьор заради Диана Димитрова! Обидите

Казусът става все по-заплетен

Нападнаха легендарен актьор заради Диана Димитрова! Обидите | StandartNews.com

Неслучайно пишем, че сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ развой - далеч не само заради разкритията, които и двамата правят през определено време, но и заради вълната от коментари в социалните мрежи, съобщава Блиц..

Границите на добрия тон отдавна са минати, но това, което направи наскоро Георги Стайков, вече е отвъд допустимото. Актьорът псува като каруцар в социалните мрежи и показа колко грозен изказ може да извади за нула време.

Неотдавна в профила си Диана Димитрова публикува постановлението на съда по делото, което в крайна сметка спечели Юлиан Вергов. Точно то даде повод на Георги Стайков не само да мине всякакви граници, но и да изпростее максимално - така, както едва ли някой е очаквал, пишат потребители.

От коментарите става ясно, че актьорът е готов да реагриа гневно и нецензурно срещу всеки, който не е съгласен с неговото мнение по казуса Димитрова/Вергов.

Има обаче и много хора, които биха простили дори ругатните на Стайков, убедени в меркантилността на Димитрова. Затова казусът остава отворен!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай