На кого е осиновената дъщеря на Кичка

Говори се, че Магдалена е дете на Михаил Бодуров, братът на звездата

На кого е осиновената дъщеря на Кичка | StandartNews.com

Кичка Бодурова, която осинови тийнейджърката Магдалена, не споделя публично никакви подробности за биографията на момичето до този момент. В социалните мрежи поп звездата често публикува снимки от екзотични кътчета, но няма нито един общ кадър с момичето. Тя обаче качи в личния си профил видеоклип с Магдалена, на който се вижда поставят инжекция с ваксина на девойчето.  

Според клюкарска версия в музикантското съсловие Кичка е осиновила едно от децата на брат си Михаил, който се е установил да живее в Кипър. Това обяснява защо тийнейджърката носи фамилията Бодурова, а не Зарпас – както се съпругът на певицата.

Отношенията между Кичка и брат й били сложни, става ясно от автобиографичната книга „Това съм аз”, в която Бодурова признава, че е била и майка, и баща в семейството, тъй като двамата рано губят родителите си. Вече в шоубизнеса, Кичка моли Георги Парцалев да й помогне, уреждайки Михаил да изкара войниклъка в ансамбъла на ГУСВ. После Кичка го праща на работа в Кипър като музикант. Той вкарвал балетни програми от България и Русия в Кипър, жена му била от острова на Афродита, но това не му попречило да завърти бурна любов с млада рускиня. Кичка не могла да понесе разгула и прекъснала общуването с него за известно време. Сега обаче явно са стоплили отношенията.    

Певицата и съпругът й Крис Зарпас били много доволни от Магдалена – отличничка, която била доста по-склонна да ги слуша в сравнение с тяхната Кристи-Жаклин  на същата възраст. 27-годишната днес наследница на българо-гръцкото семейство вече съжалявала поне за някои от много си татуси и корекции по лицето и тялото.     

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай