Муха танцува брейк в клип на бургазлии

Муха танцува брейк в клип на бургазлии | StandartNews.com

Американската телевизия Net2TV излъчи клип на бургазлиите от комедийния уебсериал „Типично". Той носи заглавието „SupaFly" и всъщност показва брейк танцa на една съвсем обикновена муха, съобщава topnovini.bg. Авторите разказват, че идеята за клипчето се е родила, снимат поредния епизод на сериала в Обзор.

Почивайки си на дивана в хотела, след дългия снимачен ден, един от актьорите забелязва въртяща се на пода муха. Веднага вика останалите от екипа, за да заснемат клип с летящото създание. И така минути след това той вече е факт. Никой от момчетата не предполага какво ще се случи с него само два дни по-късно. Чудото обаче става и за 48 часа „SupaFly" вече е гледано от над 10 милиона души по цял свят.

Добрите новини за екипа на „Типично" съвсем не свършват дотук. След телефонно обаждане от близък приятел актьорите разбират, че са станали далеч по-известни, отколкото изобщо някога са предполагали. Голямата новина е, че видеото „Supa Fly" вече се върти и по американската телевизия Net2TV.

Следват поздрави на фейсбук профила на „Типично" от самия водещ, излъчил материала - Маркъс Стийл. По-късно клипчето е пуснато и по телевизионен канал в Испания. Видеото на българите е споделено дори от американския рапър Лудакрис.

„Ние вярвахме доста във въпросния клип. Предполагахме, че ще е интересен за нашите фенове, защото беше нещо забавно, но не и, че ще завладее света. Интересното беше, че този „вайн" стана известен първо в чужбина, а след това в България. Това ме убеждава за пореден път, че точна формула за успеха няма. Правили сме много по-серизони неща, на които никой не е обръщал внимание, а тази комична история, направена по-скоро за наше забавление, буквално предивзвика фурор", сподели човекът, забелязал първи мухата чудо Димитър Кирязов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай