Мрежата жужи! Забъркаха Мария Илиева в нещо ужасно (снимка)

Звездата стана жертва на нагла измама

Мрежата жужи! Забъркаха Мария Илиева в нещо ужасно (снимка) | StandartNews.com

Жертва на нагла измама стана Мария Илиева. Тя описа това в социалните мрежи, което  шокираха феновете й.

Изпълнителката разкри с подробности как точно са злоупотребили с нея, като става ясно, че освен тя, е пострадала и друга жена, популярна във фитнес средите - Руми Илиева.

Приятели, от известно време насам в интернет се разпространява невярна информация, засягаща мен и Руми Илиева - @rumfit. Фалшиви сайтове, неправомерно използващи наши снимки и видеа, разпространяват невярна информация за това, че ползваме и препоръчваме продукти за отслабване. Моля ви, имайте предвид, че това е ИЗМАМА!!!", така започва поста на Мария Илиева в мрежата.

Аз и Руми Илиева искаме категорично да се разграничим от тези фалшиви реклами. Обърнали сме се за съдействие към юристи, подали сме сигнали към Facebook и към отдел "Киберпрестъпления" към ГДБОП и очакваме съдействие от тяхна страна.

Моля ви, проверявайте внимателно източниците си на информация! Благодарим ви за доверието! Моля ви, бъдете разумни!", завършва поста си изпълнителката. А какво ще последва оттук нататък, ще почакаме и ще видим, вероятно отново в профила й./show.blitz.bg

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай