Много пари и късмет за 3 зодии през април

Прогнозата на топ астроложка

Много пари и късмет за 3 зодии през април | StandartNews.com

Астроложката Василиса Володина посочи трите зодии, които ще се радват на много късмет през април и ще спечелят солидна сума пари. 

Овен 

Представителите на тази зодия могат да се радват, защото късметът ще бъде на тяхна страна. Финансовите потоци непрекъснато ще ги преследват. Парите могат да дойдат под формата на изплащането на стари дългове или пък да става въпрос за средства от неочаквани източници.

Стрелец 

Стрелците ги очаква материален успех, който ще дойде благодарение на техните умения. Усърдието им ще бъде богато възнаградено, като тази награда може да не е непременно под формата на заплата или бонус. Те може да получат допълнителни доходи от своите хобита или творчески проекти. Астроложката ги призовава да не пропускат този шанс и да го използват, за да превърнат любимите си увлечения в печеливш бизнес. 

Риби

Рибите също може да очакват паричен късмет. Тяхната интуиция ще им помогне да взимат правилни финансови решения, да избягват загубите и да увеличат капитала си. Володина подчертава, че финансовото благополучие ще дойде при тези, които са активни и не се страхуват да поемат рискове. Според прогнозата й, Звездите ще подкрепят успешни инвестиции, особено в сферата на недвижимите имоти или ценните книжа, пише БЛИЦ. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай