Мистерия с милионите на Джина Лолобриджида. Подозират млад любовник

Почти нищо не е останало от имането на италианската икона на киното

Мистерия с милионите на Джина Лолобриджида. Подозират млад любовник | StandartNews.com

Мистерия с милионите на италианската икона Джина Лолобриджида, която почина на 26 януари миналата година. – милиона евро са изчезнали, показва инвентаризация, извършена от нотариуса Виторио Окорсио няколко месеца след смъртта на голямата кинозвезда, предаде „Телеграф”.  

ВИЖ ОЩЕ: Последната воля на Лолобриджида: ето кой взема милионите

От наследството на Лолобриджида остават едва 800 000 евро, а след приспадане на данъците парите се стопяват до 500 000, пише “Il Messaggero”.

Близките подозират Андреа Пиацола, който се издига от градинар на Лолобриджида до нейн личен асистент. Съществуват и версии, според който той дори е бил любовник на легендарната актриса.

ВИЖ ОЩЕ: Животът на най-красивата италианка: Много войни, малко любов

Води се спор за имението на дивата. По-специално не е известно къде са отишли ​​приходите от продажбата на трите римски имота на Виа ди Сан Себастианело на Пиаца ди Спаня, апартамент в Монтекарло, парите, изтеглени или прехвърлени в други сметки, и автомобили на стойност един милион и 500 хиляди евро, закупени от Андреа Пиацола. Той е единственият директор на компанията Vissi d'arte, която управлява активите на актрисата и в момента е съден, тъй като близките на покойната Джина го обвиняват, че се е възползвал от напредналата й възраст, за да облагодетелства себе си.

ВИЖ ОЩЕ: Отиде си любимата актриса на три поколения

Това, което остава, са някои бижута, картини, мебели, статуи и вилата на Апиевия път, която в момента е иззета. Описът на всички активи започна през февруари от адвокати, нотариуси и експерти, въоръжени с камери.

Има статуетки херувими и капители, мозайки, Буди, холивудски рокли и порцеланови сервизи от немския Майсен. Да не говорим за килер, в който се пази напечатаният сценарий на неизлъчена филмова драма за и с Фидел Кастро, както и нюйоркски дневник, правен през 60-те години на миналия век, по времето на филмите с Хъмфри Богарт , Рок Хъдсън, Ърнест Боргнайн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай