Мисис България Неделина Цанева получи порше за именния си ден

„My new baby”, написа щастливкатаq, която веднага се похвали в социалните медии

Мисис България Неделина Цанева получи порше за именния си ден | StandartNews.com

Носителката на титлата Мисис България 2019 Неделина Цанева получи скъпарско „Порше“ от своя съпруг навръх именния си ден.

На празника на Св. Неделя на 7.7.2020г. Неделина била изненадана от мъжа си – бизнесмена Йордан Петров, който я повикал на среща. На уреченото място я чакал лъскавият подарък, гарниран с червена панделка. Неделина онемяла от вълнение и радост. В първия миг не знаела как да реагира, но обсипала любимия си с целувки и благодарности. Последователите й в мрежата отбелязват, че в повторението в числата на датата и годината не е случайно и е щастлив знак.

Неделина Цанева, която е носителка на изключително много титли за красота, сексапил и провокация се похвали с новата придобивка в социалните мрежи. „My new baby”, написа щастливката.

Cъc cъпpyгa cи – Йopдaн Πeтpoв ce зaпoзнaвa минaлaтa гoдинa и мaлĸo cлeд тoвa двaмaтa ce oжeниxa нa пищнa цepeмoния. A пo-ĸъcнo Цaнeвa cтaнa и „Mиcиc Бългapия 2019”.

Двамата живеят в Благоевград. В последно време красавицата светската шумотевица, но дефилира на престижни модни събития, занимава се с благотворителност. Освен това заедно с мъжа си управлява автокъща и е на мнение, че жените трябва да работят и да се занимават с нещо, но мъжете трябва да са по-успешни.

Неделина Цанева – Лина направи и своя ударен певчески дебют в попфолка с песента „Черен рай“ , която се превърна в тотален хит. В момента работи по нов проект, с който скоро ще зарадва феновете си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай