Меган Маркъл става лице на голяма модна марка

Неофициалното прозвище на бившата актриса вече е "Херцогинята на доларите"

Меган Маркъл става лице на голяма модна марка | StandartNews.com

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл може да подпише многомилионен договор с Кристиян Диор и да стане едно от лицата на мегакомпанията, съобщава „Дейли Мейл”. Засега това са само слухове, но всички, свързани с хай-лайфа в Бевърли Хилс, обсъждат това, пише "Марица".

Неофициалното прозвище на бившата актриса вече е "Херцогинята на доларите".

Ако Маркъл подпише, тя е ще третото лице на бранда след Риана и Дженифър Лорънс. В момента херцозите на Съсекс са в лека безтегловност, след като подкастът им по Spotify бе спрян, защото американците обвиниха двойката, че са „измамници”.

Според хайлафаджиите на Западното крайбрежие, Меган и принц Хари сега опитват да направят ребрандинг на тяхната досега успешна марка. И операцията тече с хирургическа прецизност.

Очаква се Маркъл да подпише по-скъп договор от 15-те милиона годишно, които взима Джони Деп за да е мъжкото лице на серията „Sauvage”.

„Всички говорят само за Меган”, казва за „Дейли Мейл” известен човек от хайлайфа в Бевърли Хилс. 

Парите ще дойдат добре за двойката, която заля с мръсотия британското кралско семейство. През 2020 те платиха 14,65 милиона долара за къщата си с 16 бани в Монтесито. Към тях добавиха и ипотека от 9,5 милиона. Само годишните данъци за това имение са 141 хиляди долара.

Херцозите на Съсекс плащат по 2 милиона годишно за охрана, бавачки, домашен персонал и градинари. Според човек от екипа на Опра Уинфри Меган Маркъл може да стане бранд, който струва стотици милиони долари.

Специалистите припомнят, че преди две години тя се появи на събития в Ню Йорк с чанта на Диор, кръстена на покойната Лейди Даяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай