Мария на Рачков не напира за сватба

Мария на Рачков не напира за сватба | StandartNews.com

Красавицата е фен на модерните семейства

Мария Игнатова, която няма почивен ден в проектите на клана Халваджиян, не е от жените, които напират за сватба на всяка цена. Красавицата с дипломи от странство хич не мечтае да се види за втори път в булчинска рокля. Тя е фен на модерните семейства, които живеят без брачни договори. Според нея дори "италианските" фамилии, в които всеки е приятел с настоящите партньори на бившите си съпрузи, са за предпочитане пред фалшивото благополучие.

"Тя е добра майка и отлична мащеха", казват за нея в списание "Elle". Игнатова гледа с еднаква любов и сина си Виктор, чийто баща Петко Димитров скоро го зарадва с бебето Доминик от Яна, и Димитър Рачков-младши, който пък има братче от връзката на майка си Христина с Евтим Милошев.

"Родителите ми се разведоха, когато бях на 12. Направиха го толкова цивилизовано, че с четири години по-малкия ми брат дори не разбрахме как стана", признава тв водещата.

Тя и Алекс Раева отново ще дирижират "Х фактор". Дамите са станали толкова железен тандем, че вече не могат една без друга, твърдят от екипите на риалитито. И ако през ваканцията ходеха най-вече по клубове и шопинг, сега вече са го ударили на сериозни творчески дискусии.

Виктор Калев се завръща

в шоуто на Слави Трифонов, което стартира на първи септември за есенно-зимния сезон. Актьорът, който беше излязъл в доста продължителна отпуска, явно е решил, че му е време отново да се впусне в маратона. Именно заради натрупаната умора той поискал стабилна ваканция от шефа си. Не е ясно дали в седмиците на релакса Виктор е открил нежната си половинка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай