Петък,

Мария Силвестър изплю камъчето за края на "Бригада Нов дом"

От: Агенция Стандарт -
50716
Мария Силвестър изплю камъчето за края на "Бригада Нов дом"
A
A
A

Мария Силвестър изплю камъчето относно бъдещето на "Бригада Нов дом". Оказва се, че все още не е дошъл краят на предаването, а то просто излиза в по-дълга почивка.

"Имайки предвид световната обстановка с Ковид и прочие - тази година не снимаме. Все пак влизаме в домовете на хората, не е съвсем редно", заяви Силвестър в Инстаграм.

Междувременно Мария разкри, че първоначално отказала поканата за водещ на шоуто.

"Всеки път, когато отказвам нещо и казвам категорично "Не" - става ето това! Поканиха ме да стана модел, казах: "Категорично НЕ!". След това станах много известен модел. Поканиха ме да стана сценарист в предаване - казах: "Не, аз никога не съм писала!". След което станах. След това казах: "Не, не, абсурд! Никога няма да бъда водещ отново", и после нали се сещате какво се случи? В момента водя всякакви събития! Поканата дойде от първоначалните продуценти на предаването. Помня, че когато за първи път видях Владимир Караджов, бях сигурна, че това ще е водещият. Казах си, че е страхотно лице, дано добре да стои и пред камера. Защото понякога става обратното", разкри моделката пред Дир.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com