Мариан Бачев разкрива тайни на Слави

Актьорът разказва за отношенията си с Трифонов

Мариан Бачев разкрива тайни на Слави | StandartNews.com

Още с постъпването му в "Шоуто на Слави" през 2007-а, тръгнаха слухове, че Мариан Бачев не се разбира с шефа си. Години наред се говореше, че водещият не харесва актьора, като често поводите бяха по-солените закачки в предаването между двамата. Въпреки периодичните коментари за отношенията им, Мариан продължи да работи с водещия и дори го последва в "7/8 TV". "Заради високия професионализъм в този екип", сподели Бачев при последната си медийна изява.

Актьорът изтъква, че всеки има избор да харесва Слави или не, неговата музика, изказ или възгледите му. Той обаче би последвал всеки професионалист, независимо от обстоятелствата. Бачев смята, че с работата си човек се грижи за прехраната си и семейството си и се развива, така че средата е много важна. Последвайки Трифонов и колегите си в телевизия "7/8", актьорът знаел, че ще продължат да работят, както досега. А вече 13 години, откакто е с екипа, Бачев е имал десетки театрални премиери.

"Слави не ме е спрял за нищо, когато съм го питал. Създал ми е достатъчно добри условия. Истината е, че не съм имал конфликт с него през всичките тези години. Всеки работодател има своите изисквания и явно аз ги покривам. Имали сме спорове, разбира се, но съм бил много спокоен. Никога не ми е повишавал тон", казва актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай