Марги Хранова празнува без внука си

Марги Хранова празнува без внука си | StandartNews.com

Марги Хранова вдига голям купон за Цветница в наследствената си къща в Брезник. Именният ден на поп звездата обаче този път ще мине без Кристиян, най-малкия й внук.

8-годишният наследник заминава за Барселона, където ще има проби във футболен клуб. Заедно с по-големия, Иван, са запалени по спорта вместо по пеенето. Но Марги не се сърди, а се гордее с тях. Двамата юнаци са деца на по-големия син на певицата. "Той се ожени твърде млад - още на 20, но пък имаме прекрасна снаха и със сватовете се разбираме отлично", сподели Маргарита пред Катето Евро в "Усещане за жена".

Марги си спомни, че когато тя решила да се омъжи, имала далеч по-големи проблеми от възрастта. Родителите й не одобрявали избора й за съпруг, защото бил разведен с малко дете. Затова двамата се бракували тайно, само с кумовете. Вечерта младоженците съобщили новината на родителите на Марги, а майка й ударила шамар на зет си. Всичко това обаче отдавна са градски легенди. Малко след сватбата тъстът и тъщата толкова харесали Кико, че го приели като свое дете.

Тези дни Марги и съпругът й подготвят къщата в Брезник за многото гости. Сградата е строена от прапрадядото на певицата преди 114 години. Прапраотецът е бил поп - и до днес в мазето са запазени фрески от рисувани от него икони. Марги и близките й реставрирали дома, като запазили оригиналния му облик. Сега любимо занимание на певицата е да разкопава градината и да сади цветя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай