Made in BG! Разсипаха момичето от Гласът на България

Тонове помия се изсипаха върху шоуто

Made in BG! Разсипаха момичето от Гласът на България | StandartNews.com

18-годишната Надежда Ковачева стана Гласът на България и закономерно върху нея се изля традиционната българска критичност.

Най-гневна в коментарите си е изтъкнатата певица Мариана Попова.

Тя изписа цял ферман, за да обясни колко недостойна е победата на Надя от Панагюрище.

Едно от най-тежките обвинения на Попова е, че Надя е "ДЕТЕ".

Самата Попова лобираие за Никола Янакиев в социалната мрежа.

Ето какво пише 

"Започвам с това, че този световен формат не е регионален и пеенето на роден език не е задължително, като пак казвам, това е световен формат.

Идеята на шоуто е да предложи изключително успешни хора от шоубизнеса за треньори, каквито тази година имахме, другата основна идея е да се случи сблъсък на титани, тоест безкомпромисно пеещи велики гласове, завършени, спиращи дъха, певци, от които да е безумно трудно на треньорите да изберат.

Повтарям пак, сблъсък на брутални певци, състезание!

Тук стигаме до репертоара, който трябва да бъде подбран, не да се правят криви аранжименти на скучни песни, с които е невъзможно певецът да покаже потенциал и в това отношение муз.продуцент извърши съботаж спрямо участниците.

Последно, но не на последно място по важност, не е адекватно при наличието на много по добри певци да спечели ДЕТЕ, което има много да учи за вокалното майсторство, защото „Гласът на България“ не е конкурс за млади таланти, THE VOICE е сблъсък на титани.

За тази година убедих 2 момчета да се запишат и съжалявам, съжалявам защото и двамата, очевидно бяха по- добри, съжалявам и за Димитрина, която пак очевидно пя перфектно.

Не може дете, което пее фалшиво на финала да победи, не е такава идеята на формата и това е лошо за имиджа на предаването!

Кой крив, кой прав вече е все тая, но аз го усещам като обида към екип, треньори и зрители.

Обещавам си да не убеждавам никого повече и да тласкам талантливи хора, към неизбежно то и глупаво разочарование! Made in China."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
33 Коментара
liana
преди 4 месеца

Победителката беше перфектна, с много интересен тембър и изобщо не беше фалшива , мойте уважения към госпожа Попова , но и други имаме музикален слух и можем да различаваме фалша...

Откажи
Didimedia
преди 4 месеца

Ваш'те уважения може да почакат, музикалният Ви слух също. Мариана Попова е абсолютно права! Към нейната оценка добавям и своя дългогодишен професионален опит на работещ в национално радио. Момичето, което иначе се представи добре, за съжаление накрая пя фалшиво и неубедително. Всички други трима претенденти бяха по-добри от нея на финала. Остана горчивият вкус за несправедлива "победа" на Надежда и това разочарова не само мен, но и още мои колеги. А виждам - и много зрители.

Откажи
Пешо
преди 4 месеца

Ти си музикален инвалид,фаворити бяха Никола и Димитрина

Откажи
Пешо
преди 4 месеца

Ти си музикален инвалид,фаворити бяха Никола и Димитрина

Откажи
Марияна Мишева
преди 4 месеца

И аз съм съгласна с вас!

Откажи
Мона
преди 4 месеца

Точно казва Попова,друг трябваше да е победителят.Това момиче не пя чак толкова добре.

Откажи
Козата
преди 4 месеца

Тая М.Попова що не си седне на к.... Гъз и спре да плюе. Нали щеше да напуска България? Ами да напуска ама кой да я трае такава скумрия. Попова върти си тенджерите и черпаците в кухнята си и не ооказвай колко си проста.

Откажи
Козата
преди 4 месеца

Защо й обръщате внимание на тая Попова? Гласът на България е избран и Надежда Ковачева си заслужи победата. А Попова никой не й обръща внимание и тя се прави пиар разбирачка. Айде да си гледа децата и да мирува,а?

Откажи
Граматикова
преди 4 месеца

Драга експертке по Гласът на Бг! Позволявам си да обърна вниманието Ви върху обстоятелството, че думата "сАботаж" се изписва с "а", а не с "ъ" и в никакъв случай не е производна от думата "събота". Преди да сме експерти в каквато и да било област и да занимаваме обществото с мнението си, е добре да познаваме майчиния си език. Нали така?

Откажи
Учител
преди 4 месеца

Граматиката и куца!

Откажи
Мария
преди 4 месеца

Никола и Димитрина са фаворитите, талантливи, можещи до съвършенство.

Откажи
Didimedia
преди 4 месеца

Aбсолютно вярно и видимо за всички, които разбират от музика, пеене, вокална постановка. Никола и Димитрина бяха истинските претенденти за "Гласът на България"!

Откажи
Вале Александрова
преди 4 месеца

Много тъжно! Отдавна непеещата певица Мариана Попова отново със злобен коментар. Не й прави чест!

Откажи
Друга коза
преди 4 месеца

Четейки злобните коментари на Мария Попова се сещам за една отдавнашна оценка на нейните "качества", направена от много известен изпълнител от друг музикален жанр, отличаващ се със своята откровеност:".. пееше доста фалшиво ....но я понаучих.." Изкривена от злоба и безсилие, поради липса на талант, съответно -липса и на ангажименти. Впрочем дълбоко се съмнявам, че Дара и Мария Илиева могат да покажат това, което чухме от финалистите. Надежда е фантастична, въздействаща, естествена , магнетична!!! Заслужено спечели. Все пак дублирането на филмови герои от приказни сюжети е нещо съвсем различно от живото музикално изпълнение..Германова ми звучеше доста академично и суховато звучене като сценично поведение. Съжалявам за Никола, но форматът вече им даде друга траектория. Успех им желая

Откажи
Будно око
преди 4 месеца

.Попова е една изгаснала, не дълго светела "звезда". Злобата е изписана на лицето й. Питам се, защо като е такъв "професионалист" не отправи предизвикателство към това талантливо "дете"(както се изразява тя) и да застанат на двубой двете. Тогава да видим зрителите и експертите за кого ще гласуват! Голяма част от явилите се тази година са уникални със своята дарба и и умения и смятам, че треньорите са на ясно, че самите те не могат да пеят така добре, но могат да помогнат на младите да се развият с опита и знанията ,които имат.

Откажи
Ваня
преди 4 месеца

Госпожо, кой обвиняваш зрителите които гласуват или, че има някаква измама! Всеки гласува за своя любимец, явно че Надя има много повече фенове. Четиримата финалисти пяха блестящо, желая им много успехи и здраве най-вече!

Откажи
Гинка Анчева Иванова
преди 4 месеца

Съгласна съм с Марияна....имаше по добри и можещи....абсолютно е права

Откажи
Додо
преди 4 месеца

Надежда има много потенциал, но е факт, че на финала във всичките си изпълнения беше нестабилна и не се представи най-добре. Димитрина заслужаваше да победи, но драгият зрител не гласува за можещия, а за по-симпатичния

Откажи
Жжжжэф
преди 4 месеца

Точно тая некадърница няма право да коментира.

Откажи
Глухият със сатъра
преди 4 месеца

Дори и да е "дете", всичките на финала бяха тийнейджъри.Безспорно и от отпадналите " зрели" певци имаше мноооого добри.Но винаги комплексарите се засягат,когато много по млади от тях показват талант и умения,в пъти по големи от техните.И какво да правят.......хапят ,съскат и плюят.Но поне Надежда няма говорен дефект,като "родната поп зФесста".Фъфльо

Откажи
Мария
преди 4 месеца

Да, Димитрина имаше по- красив глас, но ние избираме по външен вид, а не трябва. Не формата определя съдържанието, а обратно.

Откажи
Вълчева
преди 4 месеца

А г-жа Попова защо се изживява за абсолютен критерий в българската музика?! И защо не направи сред обикновените хора запитване, за да разбере колко от тях свързват името й с музика. Разбира се, ако тези хора са ниско интелигентни за нея, може да провери сред тийнейджърите, колко от тях са й фенове😉. И все пак, нека й благодарим, че взе такова дейно участие в прекършването на крилете на едно преследващо мечтите си дете. Адмирации г-жо Попова!!!! Но все пак не забравяйте, че утре и върху Вашето дете, някой може да плисне подобна помия. А пък като сте решила да напускате страната, не е нужно да го афиширате като заплаха. Поздрави и светли празници!

Откажи
Митев
преди 4 месеца

Марияна Попова е права, пак измами, пак фалшиме то, корупция, задкулисие и тн. Много по кАдър и певци и зпълнения отидоха на вятъра, типично по български, както е във всяка област от живота т.е. печално жалка българска картинка....

Откажи
Спартак
преди 4 месеца

Това шоу не може да бъде наречено Гласът на България! Трябва да бъде наречено Гласът на Англия! Подиграхте се България?

Откажи
Златан Златанов
преди 4 месеца

Дара е изключително успешен човек от шоубизнеса? Хахаха, смях в залата ... "Гласът на България" е световен формат за ... печелене на пари за сметка на балъците, които пълнят сметките на шоуто с смс-и. От всички "гласове" на България няма нито един, който да е блеснал с нещо и доказал се с нещо повече от няколко участия тук-там и няколко песни, при това посредствени и блудкави. Целта на формата не е да се търсят гласовете на България, а да влизат пари по сметките на телевизията, излъчваща шоуто и сметките на продуценти и носители на авторски права. Попова, за какво се напъваш и се кахъриш?

Откажи
Гочето
преди 4 месеца

Нито съм ги гледал,нито съм ги слушал така че не ми пука.

Откажи
Сиси
преди 4 месеца

Мариана Попова си една конфликтна личност От всичко е недоволна Как се представи на Капките беше пълен провал За повече от публиката тя е отвратителна винаги злъчна неудовлетворена съска като змия и нищо не се разбира Да посети логопед

Откажи
Свети Марко Тотев
преди 4 месеца

Харесват ми коментарите до един. Те говорят за това,че в пюенето сме ненадминати.

Откажи
Някоя
преди 4 месеца

Да! Не защото е дете. Силата и стабилността на гласа са лабилни, особено когато песните не са в стил Арета Франклин и подобни. Имаше други, които имаха крепко звучене, непоколебима интонация и не отстъпваха по тембър. Особено тези, които имаха гъвкавост и лавираха с лекота. Някои от тези певци дори си тръгнаха доста рано.. за съжаление.

Откажи