Любимец на зрителите се завръща в "Капките"

Скоро ще видим

Любимец на зрителите се завръща в "Капките" | StandartNews.com

Актьорът Юлиан Вергов почти сигурно ще се завърне като жури в най-гледаното в момента шоу в ефира "Като две капки вода", твърди сайтът Lupa.bg, позовавайки се на собствени източници от продукцията.

Дълго време популярният актьор оценяваше имитациите на участниците заедно с Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Самият Вергов бе приеман страхотно от зрителите, които следят предаването, а като талантлив актьор той умееше да провокира участниците и да разиграва провокативни скечове с тях, приемани с интерес от публиката.

След скандала, който актрисата Диана Димитрова провокира срещу Юлиан, обвинявайки го в края на миналата година, че я е пребил преди 5 години на снимачната площадка на "Откраднат живот" продуцентът Магърдич Халваджиян бе принуден да смени Вергов и като нови членове на журито да покани лошото момче на българското кино Асен Блатечки и естрадния трубадур Веселин Маринов.

Блатечки се справя добре с журирането, докато Маринов доста се притеснява и като че ли не се вписва особено добре в шоуто, смятат зрители.

Театралните ангажименти на Юлиан Вергов не пропаднаха, напротив, увеличиха се, но докато нещата не се изясниха явяването му на екран като жури в шоуто щеше да предвизвика противоположни реакции и вероятно щеше да се стигне до скандал, в който очевидно Магардич Халваджиян не е желаел да влиза.

След като преди дни прокуратурата отказа да образува досъдебно производство срещу Вергов по сигнала на Диана Димитрова за престъпление от общ характер и след като актьорът за пръв път публично проговори за случилото се, като отрече да е удрял актрисата, връщането на актьора в шоуто е напълно приемливо и напълно възможно.

Още повече, че рейтингът на и без това рейтинговото шоу съвсем ще удари тавана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай