Лили с изповед за мъжете си

Твърди се, че шримата ще издаде нова биографична книга

Лили с изповед за мъжете си | StandartNews.com

Лили Иванова, която винаги е пазила личния си живот далече от хорските уши и очи, сензационно ще разкрие пикантни подробности в нова биографична книга. Очаква се изданието да е завършено до броени седмици, а по него звездата е работила в сътрудничество с Георги Тошев, пише "Ретро".

Най-горещата тема около Лили от десетилетия насам е списъкът с мъжете в живота й. Макар да има три официални брака, както и още публични връзки с известни свои колеги от музикалния бранш, тя е категорична, че е обичала само един-единствен мъж искрено и това е нейният втори съпруг - композиторът Иван Пеев, който почина през 2018 година. С Лили са заедно от 1965 до 1972 година и се разделят със скандал на сцената, след като Пеев изсвирва грешна мелодия и тя става за срам на концерт във Варна, а малко след развода певицата се жени за Янчо Таков.

Първият й брак в живота пък е с лекаря от Перник - доктор Георги Павлов, който почина преди броени месеци, покосен от тежък ковид. С него Лили не поддържала никакви отношения още от средата на 60-те години на миналия век когато всъщност изгрява на голямата сцена. Двамата се запознават в края на 50-те години в болницата в Кубрат, където бъдещата изпълнителка работи като медицинска сестра, а доктор Павлов е разпределен там като студент, току-що завършил медицина. Бракът между двамата издържа едва две години, а певицата в биографичната си книга описва съвместния им живот като „ад“. Причината била свекърва й, която я тормозила и била против амбициите й да пее.

Още двама от мъжете на естрадната икона също са покойници. Пръв от този свят през 2006 година си замина Чочо Владовски след тежко и мъчително боледуване, оставил сираче новородената си рожба. Култовият музикант от „Тангра“ имаше изпепеляваща любовна афера с Лили Иванова, която завърши драматично и тя го изгони от апартамента си на столичната улица „Оборище“. След това влюбеният до уши в нея Чочо тръгна надолу, поболя се, от мъка залитна по алкохола. Въпреки че преди да издъхне, срещнал друга жена, която му родила дете, така и не могъл да преодолее фаталната Лили.

През 2017 година почина и Асен Гаргов с когото примата беше заедно цели 16 години. Композиторът си отиде от рак, а приживе с бившата му любима бяха в открита война и той забрани да изпълнява песните, които е написал за нея.

Сред славните любови на естрадната легенда са китаристът Личо Стоунса, който отдавна не иска да спомня за аферата си с нея, както и композиторът Здравко Радоев, който всъщност й открива пътя към голямата сцена.

През последното десетилетие се шушукаше, че Лили има отношения с вече покойния мениджър Стефан Зашев, някои от музикантите в бенда си, както и с млад столичен бизнесмен, в чиито заведение на морето тя изнасяш и рецитали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай