Култова Деси Стоянова се изгаври с Ергенките!

Къде беше насочена иронията

Култова Деси Стоянова се изгаври с Ергенките! | StandartNews.com

Високоинтелектуалните моми от шоуто Ергенът отново станаха обект на подигравки.

„Днес е денят на психолозите, от които има спешна нужда в имението на “Ергенът”, с тази ударна реплика водещият Петър Дочев започна “Преди обед” по bTV. Деси Стоянова пък, която обикновено не прави толкова остри коментари, не пропусна също да се подиграе на кандидатките за Алек.

Причината е, че в епизода на риалитито предната вечер стана ясно, че някои от тях не знаят значението на думата „емпатия”.

Става въпрос за Киара и Барбара, които участваха в игра, в която трябваше да кажат коя от „ергенките” е най-емпатична.

Певицата и състезателката по борба очевидно нямаха идея какво значи това. Излагацията стана пълна, когато Барбара предположи, че я питат коя ѝ е най-антипатична, или както се изрази тя „анти-пати”.

Киара пък се оправда, че въпросът ѝ се паднал „от глухата страна”. Иначе и двете не видяха голям проблем, че не знаят думата, която е известна като понятие и на децата.

„Ама Дочев, какво се вглеждаш в такива подробности?! Емпатия, антипатия - все е е патия, все си патиш”, коментира Деси Стоянова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Трифон Тодоров
преди 4 седмици

Госпожо Стандарт Новини, явно всички в тая медия се целят в дъното. Подигравате се с някакви участници в нещо като реалити. В нито един речник не съществува думата ергенка. Как и кой точно ви е преподавал в журналистическия факултет остава пълна загадка. Съмнявам се, че го е правил насериозно. Най-малкото задължение на журналиста е да пази езика. Жалко, госпожо, жалко...

Откажи