Куката дирижира гонка с джетове в Сънито

Куката дирижира гонка с джетове в Сънито | StandartNews.com

Миски и плеймейтки ще дефилират на плажа и ще викат за състезателите

Хитовият актьор от "Под прикритие" Мариан Вълев-Куката ще бъде водещ на невероятно шоу на плажа в Слънчев бряг тази събота. Той ще дирижира едновременно състезание с джетове в морето и парад на модата на плажа. Надпреварата с хвърчащите по водата звярове започва в 10 часа пред хотел "Белвю". В първия кръг от националния шампионат по джетски ще участват скоростни водни мотори до 200 конски сили, а в друга гонка ще се състезават машини над 200 конски сили. Надпреварата включва и още три категории - прав джет, Free style и нашумялата напоследък флайборд.
Организаторите на зрелищното събитие, които наричат себе си акулите от Слънчев бряг, обещават, че ще има и две допълнителни категории за жени и деца, ако има желаещи да се състезават.

Докато водните мотори порят вълните, на плажа ще се изявят Куката и Атанас Михайлов като ководещ. За доброто настроение на публиката ще се погрижат известни диджеи. Страстите ще се нажежат от авангардно дефиле на дългокраки манекенки. Хубавиците ще покажат най-новите плажни модели, а също и ежедневни облекла. По котешката пътека ще дефилират "Мис Созопол" - Александрина Цветкова, "Мис Бургас България" 2012 и 2013 - Полина Добрева и Николета Ангелова, плеймейтката Нели Вакъфова и др. Редом до Куката ще застане и певицата Аксиния.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай