Криско дал луди пари за дуета с Галена

Звездите са в борба за надмощие с Папи Ханс и Азис

Криско дал луди пари за дуета с Галена | StandartNews.com

Криско е платил скъпо за предстоящия си дългоочакван дует с Галена - над 10 бона е броил рапърът на Митко Пайнера за позволението на чалга боса да запише песен с една от звездите му. Досега Криско работеше за Галена, като направи някои от най-успешните й парчета, но дуетът между тях е първото им общо. Фолкфурията и рапърът са готови със съвместния си проект, заявявайки, че "Красиви лъжи" ще се превърне в летен хит.

Песента е била записана малко преди певицата да се разболее от Ковид-19 и да остане в карантина за 2 седмици. Голямото желание на Криско и Галена е да отвеят конкуренцията - особено дуета на Папи Ханс и Азис - представяйки нестандартна стиковка между чалга и рап. Колаборацията между ромския славей и Папи беше изненадваща за всички и парчето им предизвика фуроро.

"Ние сме последната държава на Балканите, която разделяме хората на слушащи рап, чалга, рок, джаз, и т.н. Аз деля музиката на тази, която ми харесва и която не ми харесва", коментира Криско за избора си да направи дует с фолкпевицата, пише България днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай