Кремена в ужас: Малдивите слушат чалга

Кремена в ужас: Малдивите слушат чалга | StandartNews.com

София. Кремена Халваджиян се ядоса на Азис и го подреди във фейсбук. "Имаме прецедент - чалгарите превзеха и Малдивите! Кючеци върху масите и песни на Азис. Нашият китен балкански реализъм е пренесен там", е написала дизайнерката.

 

"Да надуеш чалга на островите е все едно да видиш паметник на Хитлер в Тел Авив! Извращение! Липсват ни не първите 7, а първите 70 години!", ядосва се тя. Според нея в чужбина трябва да се държим възпитано и да се съобразяваме с местната култура, а не да натрапваме себе си. "Защо на никого не му хрумна да пренесе на Малдивите музиката на Веско Пантелеев-Ешкенази например", беснее Кремена, която наскоро се завърна от ваканция там.

 

Вместо да се гневи, Азис написа в личния си профил: "Аз харесвам Кремена Халваджиян - работата й, начина й на обличане, изказа, лайфстайла... Харесвам и видеопроектите, които заснех през годините със съпруга й Магърдич. Един човек, когото уважавам и харесвам безкрайно много! Харесвам и сценографията, която Кремена направи към моето видео "Как боли". Тогава всички я аплодирахме и прегръщахме в знак на благодарност за перфектно свършената работа. Винаги когато сме се виждали с Кремена, сме се прегръщали и целували по бузата като добри приятели. Кремена, благодаря ти!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай