Край! Решиха съдбата на Билалов в "Стани богат"

Остава ли водещ?

Край! Решиха съдбата на Билалов в "Стани богат" | StandartNews.com

Михаил Билалов остава водещ на "Стани богат" поне за още година. Това стана ясно, след като месеци наред мястото му в шоуто бе на кантар. От bTV официално съобщиха, че актьорът продължава да работи в предаването и през предстоящия тв сезон, който започва на 4 септември. 

И шестте варианта за нов водещ, които телевизията изпробва по време на специалните благотворителни епизоди това лято, са се оказали неудачни. Затова договорът на досегашния титуляр Михаил Билалов е бил подновен. За неговото място се бориха историкът проф. Петър Стоянович, журналистът Георги Милков, актьорът Даниел Цочев, звездата с неопределена професионална квалификация Мария Силвестър, писателят Иво Иванов и водещият на „Тази сутрин” Златимир Йочев.

Последният никога не е бил разглеждан сериозно като вариант за ново лице на куиз шоуто, бил е ангажиран единствено с рекламна цел. Професорът се оказа с твърде ярко присъствие и засенчи с остроумията си участниците в студиото, звездата на сваленото по неясни причини предаване „Бригада Нов дом” Мария Силвестър обра масова критика от страна на зрителите, след като от телевизията излъгаха, че е първата жена в Източна Европа, която води „Стани богат”. Първата всъщност е в Румъния. Иво Иванов много искаше да остане в предаването и дори на финала на епизода си обяви, че има усещане, че със зрителите му ще се видят отново. Но се говори, че в телевизията не одобрили начина, по който писателят с вид на хипар стои на екрана. Намерили го за неподходящ за подобен формат, въпреки че зрителите масово му изказаха симпатии. Така и не стана ясно какво не е достигнало на Георги Милков и Даниел Цочев. В крайна сметка Билалов остава в предаването и през новият тв сезон за радост на своите фенове.

Актьорът в момента е крайно зает със сериала на БНТ „Вина”. Снимките на втория сезон тръгнаха от 14 август, така че целият му екип, включително и водещият на „Стани богат”, е ангажиран в района на Сандански. Как звездата ще намери време, за да бъде и в София и да заснеме шоуто, не е ясно. Не е изключено новите епизоди да са снимани още преди старта на работата по „Вина”. Знае се, че за един ден могат да се заснемат предавания на „Стани богат” за цяла седмица, че даже и за по-дълъг период от време, така че този ангажимент може и да е бил отметнат още когато е станало ясно, че актьорът остава в шоуто.

От есента предаването се връща към старата си схема на излъчване – всеки делничен ден от 18 часа. Основният му конкурент в Нова телевизия вече няма да е „Голямото преследване” с Ники Кънчев, тъй като то слиза от екран. За рейтинг с куиз шоуто ще се бори завръщащото се „Сделка или не” с новия си водещ Ненчо Балабанов, пише "Уикенд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай