Край! Оставиха Кадиев без предаване

Какво следва сега за шоумена

Край! Оставиха Кадиев без предаване | StandartNews.com

Известен наш шоумен и водещ остава без предаване.

Новото предаване "Кой да знае" по БТВ слезе от ефир. Водещият Александър Кадиев обяви това в началото на днешния последно излъчен епизод. Той бе двоен и продължи над два часа.

Шоуто за знания изкара над два месеца като запълни паузата между есенния и пролетен телевизионен сезон. Кадиев бе водещ, а всяка делнична вечер знания демонстрираха две двойки, водени от колегите на Сашо в актьорската гилдия - Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Предаването зареждаше зрителите с много положителни емоции, а въпросите бяха доста трудни.

В последния епизод днес до Милица и Христо застанаха техните половинки - актьорът и певец Иван Велчев и актрисата Цветина Петрова.

Последният победител в "Кой да знае" стана отбор "Пъдеви".

Сашо Кадиев остава в ефира на БТВ като ще бъде капитан на един от двата отбора в новото предаване "Аз обичам България", което стартира следващата седмица. "Скоро ще почна даже да водя и новинарската емисия", пошегува се синът на Катето Евро.

Това най-вероятно няма да е последно издание на "Кой да знае", тъй като то се пребори за своя аудитория в прайм тайма и можем да очакваме, че отново ще радва зрителите в следващи паузи между телевизионните сезони.

За това загатна и самият Кадиев: "Това беше "Кой да знае" за днес и за едно известно време напред. Бъдете с нас и следващият път, когато и да е това. Защото просто наистина се забавлявахме. Аз бях и все още съм Сашо Кадиев. Благодаря на нашите капитани и на публиката. Без вас научаването на толкова безсмислени знания нямаше да е толкова приятно. До скоро! Чао!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи