Кой е братът на Веселин Маринов? Голяма изненада

Марин живее от дълги години във Велико Търново, като отскоро се е впуснал в нова бизнес ниша

Кой е братът на Веселин Маринов? Голяма изненада | StandartNews.com

По-големият брат на Веселин Маринов избягва публичността, но всъщност е не по-малко заможен и успешен от любимия на мнозина българи певец. Марин живее от дълги години във Велико Търново, като отскоро се е впуснал в нова бизнес ниша и е станал строителен бос, разказват негови съграждани. Той започнал изграждането на изключително модерен жилищен комплекс в старопрестролната столица, пише „Ретро”.

Доскоро всички търновци свързвали Марин само с вкусните банички, които приготвял в култовата си баничарница в историческия град, но явно вече е решил да смени попрището и да се занимава с по-крупни начала.

Той издигал 5-етажна сграда в района на местната пивоварна, а бизнеса със закуските оставил на семейството си. Малцина знаят, че дъщеря му пък е собственик на една от най-луксозните и посещавани от родния хайлайф сладкарници в София.

След финала на "Като две капки вода“, където той е жури, Маринов отново ще поеме на лятно национално турне. Той споделя, че през годините е получавал оферти за участие в почти всички формати, с изключение на "Гласът на България“, но е убеден, че мястото му е в "Капките“ и няма никакво намерение да сменя шоуто.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Откажи