Коцето ще работи за близнаци

Коцето ще работи за близнаци  | StandartNews.com

"Имам си дъщеря, сега ми се роди и син - какво друго ми остава в този живот?", шегува се Коцето, който от няколко дни черпи за триумфалното появяване на Александър. "Как какво? Работи за близнаци!", отвръщат приятелите на известния певец между наздравиците и тостовете за бъдещето на малкия принц. Коцето вдигна серия от купони, но на изписването на бебето от музикалната гилдия беше поканил само Лияна, която му е и братовчедка. Поп фолк властелинът пристигна директно от участие в столичната болница "Свети Лазар", натоварен с елитни питиета, изтънчени деликатеси и много цветя. Най-големият букет беше за любимата му съпруга Надя. Красивата и винаги усмихната млада дама за втори път ражда при д-р Валентин Николов, който лично гръмна шампанското. Той е довел на бял свят и сладката Мариана - щастливата сестричка на Александър. Коцето сподели, че е гледал малката и затова не е успял да присъства на раждането. Затова пък там е бил тъстът му, който е лекар.
При посрещането на Надя и Александър по всичко личеше, че Константин е страхотно влюбен в жена си. Той през минути я целуваше и милваше по лицето и косата.

"Тръпката между тях е все така силна, както и в началото", коментираха близките им. Фаворитът на поп фолк публиката сподели, че постоянно има професионални ангажименти, но е готов денонощно да сменя памперси и да бъде на разположение. "Той е страхотен дует с Мариана - освен че се обожават, се разбират отлично", коментираха бабите и дядовците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай