Конър Макгрегър с голям жест към Глория

Легендарният спортист успя да усети тръпката от нощния живот в София

Конър Макгрегър с голям жест към Глория | StandartNews.com

Световната ММА звезда Конър Макгрегър успя да разтопи ледената кралица на фолка Глория.

Легендарният спортист, който бе в България за няколко дни, успя да усети тръпката от нощния живот в София и това на ушенце да му пее леля му Глория. Галавечерта на събитието се проведе в зала „Арена София“, където Конър представи и своята марка уиски. Веднага след това Макгрегър посети актуален нощен клуб, където участие имаше примата на фолка. Тя отправи специален поздрав към знаменития ирландец и изпълни за него класиката „Една българска роза“.

„MMA боец, световна звезда, а те пленява с джентълменство, възпитание и уважение към труда на другите! Удоволствие е да пееш на такива хора! Благодаря за вниманието, Конър Макгрегър!“ – отбеляза певицата след участието си.

Близки до фолк дивата издават, че тя е била на седмото небе от щастие, че е пяла на Конър Макгрегър. Присъствали в нощния клуб издадоха, че Макгрегър е дал на Глория няколко банкноти от 500 евро, пише "Уикенд". Певицата е известна с това, че отказва да взима бакшиши, но сега приела с охота банкнотите от боеца, които възлизали на около 3 бона.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
ММА
преди 5 месеца

Конър Макгрегър е влюбен в Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол

Откажи
ММА
преди 5 месеца

Предава послание до Принцесата заради която Дани Илиев заряза гери никол, Принцесо Конър Макгрегър ти предава послание чрез мен " … защо се дърпаш и се правиш, че не разбираш, аз дори не те познавам, а нещо ми става от вътре като те видя, ще ми позволиш ли, да те целуна нежно, ох като те видя и за малко, да припадна сърцето ми се разтуптя силно...мислиш ли да оставиш другите момчета и да си с мен, искаш ли да танцуваш с мен аз, ще съм твоят Принц и ще те хвана нежно за ръцете, искам да съм с теб и да излизаме заедно навън".

Откажи
ММА
преди 5 месеца

А дали разбра че преди време Норман Парк заедно със Бекъм, Тайсън и Томи Фюри имаха план, как да отвлекат Принцесата, но от ГДБОП я спасиха и те, не успяха да я отвлекат. И не само те много ММА бойци и личности на много високо ниво из цял сявят я харесват, Принцесата е най-харесваната мацка. Конър Гледай като пак идваш в България, ако видиш някъде наща Принцеса, да не хванеш да припаднеш пак от кеф. Принцесо ММА Русия Китаец ни предаде да ти кажем "Кукличко където минеш има много горящи от любов мъжки сърца нали ;)"? Принцесо а Людмил пита защо не запознаеш Конър и Китаеца, за да си купонясват заедно по заведенията?

Откажи