Кои зодии Ковид не може да уплаши

Техните представители винаги държат на здравето, добрият имунитет и правилното поведение

Кои зодии Ковид не може да уплаши | StandartNews.com

Астролозите твърдят, че някои зодии са по-склонни да избегнат коронавирусна инфекция, отколкото други. Популярният украински специалист Павел Глоба твърди, че уникалните черти на характера на Раците, Козирозите и Стрелците най-вероятно ще ги държат настрана от разпространението на опасния вирус.

Рак

Представителите на тази зодия обикновено се радват на отлично здраве, защото много внимателно следят състоянието на тялото си. Тяхното мото е - превенцията е по-добра от лечението на последствията. Една от причините те да не са податливи на инфекция с коронавирус е, че тези зодии практически нямат склонност към лоши навици. Най-често Раците се хранят правилно и затова има добър имунитет и достатъчно сила, за да се противопоставят на опасни заболявания.

Козирог

Хората, родени под този знак, са особено внимателни, което играе важна роля в тяхното поведение в ситуацията с разпространението на инфекция. Най-често представителите на тази зодия се опитват да не се излагат на прекомерна опасност и се грижат да предотвратят неприятности, които могат да повлияят и на техните близки. Това е още един знак, чиито представители се отличават с добро здраве. Те практически нямат вредни навици, които да засягат имунитета, просто защото са много внимателни и не си позволяват такива.

Стрелец

Добрият имунитет и доброто здраве се осигуряват преди всичко от нервната система на Стрелците, която те се грижат винаги да бъде в перфектен ред. Тези хора практически не изпадат в паника и не са склонни към стрес. Стрелецът е център на оптимизма и жизнерадостта. Самите те са почти винаги в добро настроение и успяват да "заразят" с него и другите. Друг важен фактор е големият късмет, който имат представителите на този знак. Всичко това събрано заедно ще позволи на Стрелеца да избягва неблагоприятни ситуации, да се бори с вируса и да оцелее в карантината без особен драматизъм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай