Кои актриси се загрозиха

Разкрасителните процедури не винаги дават желаните резултати

Кои актриси се загрозиха | StandartNews.com

Холивудските звезди обичат да експериментират с външния си вид - често менят прическите си, но някои от тях редовно се подлагат и на разкрасителни процедури. Повечето дами знаят кога да спрат и как да не прекаляват с интервенциите, но има други, които са му изпуснали края. Ето и някои от най-известните актриси, които ненужно развалиха естествената си красота в името на суетата.

Рене Зелуегер стана известна с ролята си в "Дневникът на Бриджит Джоунс", която сякаш беше обикната от всички момичета по света. Няма причина самата актриса също да не е доволна от външния си вид: красиви скули, изразителни очи и обемни сърцевидни устни. Визията й очевидно не я е устройвал, защото звездата се обърна потърси услугите на хирурзи и козметолози. Изглежда, че Рене инжектираше филъри в лицето си. Някои хирурзи твърдят, че се е подложила и на блефаропластика, пише БГНЕС. Зелуегър твърди, че сега се опитва да си върне "предишното аз", но вероятно това няма да се случи. 

Мег Райън е известна с ролите си в "Имаш поща" и шедьовъра "Когато Хари срещна Сали", където беше момичето с небрежна прическа и очарователна усмивка. През последните години актрисата изглежда доста подута – лекарите твърдят, че това е следствие на излишъка от инжекции с ботокс. Освен това звездата се подложи на контуриране, ринопластика и множество процедури за повдигане на плътта. За жалост старите черти на чаровното й лице обаче са изчезнали.

Тара Рийд се снима във филми и телевизионни предавания от 12-годишна и вероятно феновете я помнят "Американски пай". След него тя стана супер популярна, но това не повиши самочувствието й и тя реши да се обърне към пластичните хирурзи, за да постигне "идеална външност". Липосукцията, мамопластиката и ринопластиката, както и пристрастеността на актрисата от ранна възраст към ботокса, я правят в момента да изглежда с поне 7 години по-възрастна, а тя е само на 44 години.

Звездата от сериала "Туин Пийкс" Лара Флин Бойле е толкова увлечена от пластичната хирургия, че изглежда дори не й се налага да се крие от папараците – те просто не я разпознават. Бойл е претърпяла много операции, като повдигане на клепачите и веждите, промяна на формата на носа, уголемяване на устните. Заради това младата звезда вече не е канена в добри филми, а последствието е влошеното й психическо състояние.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай