Когато трябва да доплащаш за куфара си: Пътник шокира служители на летище

Хората ръкопляскат: Той победи системата!

Когато трябва да доплащаш за куфара си: Пътник шокира служители на летище | StandartNews.com

Пътник на летището в Единбург се оказа в много неприятна ситуация, когато откри, че ръчният му багаж е твърде голям. На гишето за чекиране мъжът не успя да постави куфара си в кутията за измерване на багажа. Реакцията му на това просто шокира очевидци.

Пътникът знаеше, че ако куфарът не се побере в кутията, ще трябва да доплати. Така той започна да троши парчета от куфара, за да изпълни квотата.

Във видеото, което има 7 милиона гледания към момента на публикуване, се вижда как пътникът гледа персонала на летището с раздразнение, преди да извади багажа си и да започне да рита колелцата, пише Daily Record. След като счупва първото, той чупи и телескопичната дръжка на парчета и накрая притиска куфара в измерителя.

След това служителят на авиокомпанията му позволява да влезе в кабината с ръчния си багаж. Доволният мъж с усмивка събира отломките, получава документи и се отправя към самолета. Други пътници внимателно наблюдават случващото се и след приключване на „операцията“ дори ръкопляскат.

Повечето авиокомпании начисляват допълнителна такса за ръчен багаж, който надвишава стандартните размери от около 45x36x20 см. Колкото по-голям и по-тежък е багажът на туриста, толкова по-скъпо ще струва транспортирането му.

Хората се шегуват в коментарите под видеото.

  • „Братко, просто го остави на мира, куфарът ти е точно с правилния размер.“
  • „Толкова е странно да видиш хора да минават с още по-големи чанти.“
  • „Той очевидно трябваше да се унижи, като направи всичко това пред тълпата.“
  • "Имаше толкова много хора, които го следваха с големи чанти. Колко нечестно беше."
  • „Сега той съсипа куфара си и замяната му ще струва повече от таксата за допълнителен багаж.“
  • "Може би е така. Но той победи тази проклета система. Браво!"

Превод: GlasNews

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
крас
преди 2 месеца

При мен в Бирмингам също така стана:счупих дръжката и колелцата и обвих останалото стегнато с лепенка.Получи се нещо като Денк подобен на колбас"Бански старец" ,но стана- напъхах им го в мярката ! п.п.Съвпадението Бански старец - Бойко Б-в. е случайно .

Откажи