Кога оперират Сашка Васева

Тя е в Мюнхен от почти месец със съпруга й Христо Бакърджиев

Кога оперират Сашка Васева | StandartNews.com

За днес е насрочена операцията по премахване на тумора от мозъка на певицата Сашка Васева, според запознати, пише Dir.bg. Тя е в Мюнхен от почти месец със съпруга й Христо Бакърджиев.

Състоянието на Сашка Васева внезапно се е влошило и това наложило спешно да бъде оперирана. Освен това се търсят средства, които да покрият цялото лечение на изпълнителката.

Десет години Дупнишката Мадона живее с грешна диагноза - постепенно тя ослепява, като докторите смятаха, че причината са атрофирали зрителни нерви.

Едва наскоро тя е разбрала, че всъщност тумор притиска нерви в мозъка й, заради което сприра да вижда. За това време образуванието е станало колкото яйце.

Съпругът на Сашка Васева поема разходите по операцията, но призна, че имат нужда от помощ за възстановяването й. За него също трябва не малка сума и затова откри банкова сметка, на която почитателите на звездата могат да превеждат суми според възможностите си.

Когато се разбра, че състоянието на певицата е тежко, мошеници веднага се възползваха от възможността да изкарат малко пари на неин гръб и публикуваха в социалните мрежи сметка за дарения.

Този път сметката е потвърдена от семейството й, разходите за лечението възлизат на 90 хиляди евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай